Hej alla fina

Blivit dåligt med uppdatering idag. Men jag hoppas ni haft en bra dag. Kram på er.

Tjejen som fått mig sporrad att blogga om mitt liv

Jag fick tips av min mamma ang en tjej som bloggar om det svåra hon varit med om under sitt liv.
Jag länkar hennes blogg så ni kan gå in och kika hos henne Ensammalejonmamman.
Min mamma har rätt, jag är inte ensam om att ha haft det jobbigt i mitt liv, det bevisar denna starka tjej.
Men man känner sig otroligt ensam när man är i sitsen och det känns som om det bara är jag som är värd att få leva ett liv som ibland inte ens känns värdigt. Jag vet att man inte ska tänka så men ibland är det inte lätt att tänka på ett annat sätt. Det är inte meningen att denna bloggen endast ska bli en ledsam blogg utan mest nu i början när jag försöker få er att lära känna mig litegranna på djupet. Ni har ingen aning om vem jag är och jag vill ha det så då jag fått mycket skit i mitt liv av folk som vill mig illa och som vill trycka ner mig i backen rejält.

Det är tur det finns underbara människor med. Och en av dom är min underbara mamma som alltid finns där för mig, jag älskar dig så mkt så jag har inga ord som kan förklara detta bra nog.

Ha en bra eftermiddag KÄRLEK

Facebook

Hej kära vänner!

Vill ni lägga till mig på Facebook så sök på Kärlek och Styrka eller på min mailadress [email protected] så ska ni nog hitta mig. Alla med ett gott och varmt hjärta är välkomna. <3

Verkligheten kommer ifatt en

Har bestämt mig att börja blogga pga att jag känner att jag har mycket inom mig som jag måste få ur mig. Därför kommer jag att vara anonym här i bloggen. Hoppas på att många vill följa mig och att jag kanske kan få prata med folk som varit i samma situation som jag själv. Ibland kommer verkligheten ifatt en och man förstår hur man egentligen har levt i det stora hela under alla år. Det är inte lätt att komma tillbaka till den "normala" vardagen efter att ha fått utstå misshandel och nertryckning under många år. Detta kommer jag att skriva mer om, nu ska jag försöka mig på att få ordning i bloggen.

Ha en bra fredag och välkomna tillbaka! På återseénde.

Kärlek och Styrka

Följ mitt liv som i en berg och dalbana. I både glädje och sorg.

RSS 2.0